Ολυμπιακός: Απέρριψε πρόταση της Αλ Γκαράφα του Μαρτίνς για Σισέ

Ολυμπιακός: Απέρριψε πρόταση της Αλ Γκαράφα του Μαρτίνς για Σισέ

Η Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς κατέθεσε πρόταση ύψους 1,75 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ, αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν και αναζητείται η καλύτερη δυνατή επιλογή προκειμένου να συνεχίσει άλλου την καριέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες , οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν πρόταση από την Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Ωστόσο, τα 1,75 εκατ. ευρώ που προσέφερε η ομάδα του Κατάρ δεν ικανοποίησαν τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να απαντήσουν αρνητικά.

Από την πλευρά του, ο 27χρονος αμυντικός εμφανίζεται θετικός στο να σφίξει ξανά με τον Μαρτίνς, αλλά δεν είναι δεδομένο πως η Αλ Γκαράφα θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση.

Sport24.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.