Ο Καραβίδας «δανείζεται» παίκτη από Πάφο...

Ο Καραβίδας «δανείζεται» παίκτη από Πάφο...

Στη Δόξα θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Πέδρο Πελάτζιο.

Οι «πράσινοι» της Κατωκοπιάς ήρθαν σε συμφωνία με τους διοικούντες την Πάφο για την απόκτηση του 23χρονου (21/04/2000) Πορτογάλου μέσου, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Απομένει μόνο η ανακοίνωση, για την οριστικοποίηση του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σημειώνουμε ότι ο Πελάτζιο αγωνίστηκε ως αλλαγή για μερικά λεπτά, στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στην Πάφος FC και την Καρμιώτισσα.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Ο παίκτης αγωνιζόταν στην Πάφο ως δανεικός την περσινή σεζόν και πριν από δύο μήνες περίπου, η Παφιακή ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, κάνοντας δικό της τον 23χρονο Πορτογάλο μέσο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μαυρής: «Ισχύει αυτό που είπε κάποτε ο Σαβέφσκι – Αν δεν τα καταφέρουμε να απέναντι σε αυτή την ομάδα…»

Μαυρής: «Ισχύει αυτό που είπε κάποτε ο Σαβέφσκι – Αν δεν τα καταφέρουμε να απέναντι σε αυτή την ομάδα…»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τη Μαρίνα Αργυρού, ώστε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της ομάδας του στο Γιβραλτάρ απέναντι στη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και στην απογοητευτική εικόνα των πρασίνων.