Το τελικό σφύριγμα και ο χαμός στο ΓΣΠ από τους Ομονοιάτες (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε μέσα από τον φακό του ThemaSports τη στιγμή πριν τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕΚ και την έκρηξη χαράς από τους Ομονοιάτες.




Η τεράστια επιστροφή της ΑΕΚ ενάντια στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ έστειλε την Ένωση στα playoffs του Champions League και παράλληλα διατήρησε την Ελλάδα μπροστά από την Κροατία στη βαθμολογία της UEFA.
Η χώρα μας παραμένει στη 19η θέση έχοντας πλέον 22.325 βαθμούς, 175 περισσότερους από τους Κροάτες.
Η διαφορά μειώθηκε κατά 25, καθώς η ισοπαλία της OPAP Arena έδωσε 100 βαθμούς στην Ελλάδα αλλά 125 στην Κροατία, η οποία μετέχει με μία ομάδα λιγότερη στην Ευρώπη.
Σημαντικό είναι πως η νταμπλούχος απέφυγε την ήττα κι έτσι δεν επέτρεψε στην Ντινάμο να δώσει... 200άρι στη χώρα της, κάτι που θα έφερνε τα δύο κράτη-μέλη της UEFA ισόβαθμα.
Με δύο ομάδες πλέον στα playoffs του Champions League -μαζί με τον Παναθηναϊκό- η Ελλάδα έχει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες για το μπόνους της εισόδου στους ομίλους του θεσμού (800 βαθμούς κάθε κλαμπ), ενώ υπενθυμίζεται πως σε Europa & Conference League υπάρχουν επίσης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τους Κροάτες να συνεχίζουν μονάχα με Ντινάμο και Ριέκα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις