Ερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό ο Λούκας Πακετά

Ερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό ο Λούκας Πακετά

Πολύ έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της Γουέστ Χαμ, με την «Daily Mail» να αποκαλύπτει ότι ο Λούκας Πακετά ερευνάται από την αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για πιθανές παραβιάσεις κανονισμών που αφορούν στοιχηματισμό!

Σύμφωνα μάλιστα με το γνωστό Μέσο, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του, παρότι ήταν έτοιμη να καταθέσει πολύ μεγάλη πρόταση στα «σφυριά» για να τον αποκτήσει ως αντικαταστάτη του τραυματία Κέβιν Ντε Μπρόινε.


Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις έρευνες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως δεδομένα άπαντες στη Γουέστ Χαμ... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.
Να θυμίσουμε ότι παρόμοιες κατηγορίες αντιμετώπισε και ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Ίβαν Τόνεϊ, ο οποίος τελικά κρίθηκε ένοχος και τιμωρήθηκε με οκτάμηνο αποκλεισμό.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έμεινε… Αθήνα ο Παναθηναϊκός και έχασε με κάτω τα χέρια από την Παρτίζαν

Έμεινε… Αθήνα ο Παναθηναϊκός και έχασε με κάτω τα χέρια από την Παρτίζαν

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο παρκέ της «Beogradska Arena» και παραδόθηκε άνευ όρων στην Παρτίζαν, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα 78-62 στο Βελιγράδι.