Ανατροπή και πρόκριση για Σάκκαρη στο Σινσινάτι

Ανατροπή και πρόκριση για Σάκκαρη στο Σινσινάτι

Έστω και με ανατροπή, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-1 σετ τη Σοράνα Κιρστέα και προκρίθηκε στους «16» του Masters τένις του Σινσινάτι.

Με σπουδαία ανατροπή, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε τη Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα 2-1 σετ (2-6, 6-3, 7-5) σε 2 ώρες και 19' για τους «32» το 1000αριού τουρνουά Masters του Σινσινάτι και πήρε την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Πέτρα Μάρτιτς ή Καρολίνα Μούχοβα.

Μάλιστα, η Σάκκαρη μείωσε σε 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στο πρώτο σετ, τα πράγματα έγινα από την αρχή δύσκολα, καθώς η Κιρστέα έφτασε στο 4-0 και τελικά στο 6-2.

Όμως, στη συνέχεια, η 28χρονη Ελληνίδα σταρ ανέβασε την απόδοσή της, ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 σετ και στο τρίτο και καθοριστικό πήρε τα δύο τελευταία games κι έκανε το break κι ένα hold για να φτάσει στην πρόκριση.

Έτσι, η Σάκκαρη πέτυχε την πρώτη νίκη της στην πόλη των ΗΠΑ μετά από τρία χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Αγγλία ξόρκισε την κατάρα: Πρώτη νίκη σε Μουντιάλ απέναντι σε ομάδα του Top-15 της FIFA μετά από 24 χρόνια!

Η Αγγλία ξόρκισε την κατάρα: Πρώτη νίκη σε Μουντιάλ απέναντι σε ομάδα του Top-15 της FIFA μετά από 24 χρόνια!

Τα «Τρία Λιοντάρια» επικράτησαν της 11ης στον κόσμο Κροατίας και έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί εννέα αγώνων χωρίς νίκη απέναντι σε ομάδες του Top-15 σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.