«Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που δεν αντέδρασε στις προκλήσεις των αντιπάλων»
Ο επικεφαλής του Τμήματος Φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Βασιλείου, προέβη σε ανάρτηση μετά από το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια (4-4)




Στην αναβολή του Παναθηναϊκός-Ατρόμητος προχώρησε η Super League. Το παιχνίδι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (19/8), αλλά η αστυνομία ζήτησε την αναβολή του, επειδή την ίδια μέρα η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena».
Το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή.
Sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις