Τέρι Μπούτσερ: Μια τελευταία ιστορία στην pub
Το τερέν συνήθως βαρύ και λασπωμένο, στο ταλαιπωρημένο γρασίδι 22 πολεμιστές, όλα τα ματς μεσημέρι, μονάχα τα “διεθνή” υπό το φως των προβολέων.




Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Ζάγκρεμπ ενόψει του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (15/08, 21.00)., ύστερα από τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη από Κροάτες χούλιγκαν.
Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/08) στην κροατική πρωτεύουσα, με δύο πούλμαν να παραλαμβάνουν τα μέλη της ομάδας μέσα από την πίστα του αεροδρομίου, για λόγους ασφαλείας. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι ιδιαίτερα ισχυρή, με τα πούλμαν να πηγαίνουν απευθείας στο ξενοδοχείο, δίχως κάποια στάση.
Οι δρόμοι προς το ξενοδοχείο, μάλιστα, ήταν κλειστοί, ενώ μεγάλη αστυνομική δύναμη υπάρχει και έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η κιτρινόμαυρη αποστολή. Γενικότερα, πάντως, σύμφωνα και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή είναι ήρεμη.
Δείτε φωτογραφίες:








Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις