ΑΕΚ: Οριστικά στις 19 Αυγούστου το ματς της Αθήνας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΑΕΚ: Οριστικά στις 19 Αυγούστου το ματς της Αθήνας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η UEFA όρισε το ματς της Αθήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 19 Αυγούστου και ώρα 21:45.

Τα αιματηρά επεισόδια με αποτέλεσμα έναν νεκρό οπαδό της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (7/8) μετά από επίθεση Κροατών χούλιγκαν έφερε αναβολή στο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η UEFA ενημέρωσε πως το παιχνίδι της Αθήνας ανάμεσα στην Ένωση και την κροατική ομάδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 21:45.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την ημέρα η ΑΕΚ επρόκειτο να έδινε την πρεμιέρα της με τον Παναιτωλικό για τη Stoiximan Super League, ωστόσο με τα νέα δεδομένα αυτός ο αγώνας θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

Δεδομένη αλλαγή και στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίθανη Νορβηγία νίκησε στα ίσα με 2-1 τη Βραζιλία, έχοντας ξανά για πρωταγωνιστή της τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ και πανηγυρίζοντας μια θρυλική πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ!