ΟΜΟΝΟΙΑ: Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ με τη Σεντ Τρούιντεν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι της Ομόνοιας λίγο πριν από τη σέντρα του καθοριστικού επαναληπτικού με τη Σεντ Τρούιντεν.




Τις πληροφορίες-εκτιμήσεις έμπειρων στελεχών της ΕΛΑΣ σύμφωνα με τις οποίες ο δολοφόνος του φίλου της ΑΕΚ στην επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ανάμεσα στους Κροάτες οπαδούς που έχουν συλληφθεί μετέφεραν στον ΣΚΑΙ.
Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό «αέρα» μεταφέρθηκε ότι έμπειρα στελέχη του τμήματος αντιμετώπισης αθλητικής βίας εκτιμούν ότι ο δολοφόνος είναι ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ, ανάμεσα στους 98 Κροάτες συλληφθέντες από την χθεσινή επίθεση.
Επίσης, διευκρινίζεται ότι οπαδός της Ένωσης που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι 29 ετών και όχι 22 ετών που αρχικά είχε γίνει γνωστό.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις