Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι των Άρη και ΠΑΟΚ αν προκριθούν στα playoffs του Conference League, όπως και του Ολυμπιακού αν η Γενκ τον αφήσει εκτός Europa League!
Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ - Όσιγιεκ με πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα είτε στην Τουρκία είτε στην Κροατία.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ -εφόσον αποκλείσει τη Χάιντουκ Σπλιτ- θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ - Χαρτς. Το πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (31 Αυγούστου).
Τέλος, ο Άρης θα μονομαχήσει με τον νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας - Νέφτσι και ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 24 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά (31 Αυγούστου). Όλα αυτά, εφόσον η ομάδα του Τόλη Τερζή κάμψει την αντίσταση της Ντινάμο Κιέβου.
sport-fm.gr