Όλο και πιο κοντά στην Μπράιτον ο Κούντους

Όλο και πιο κοντά στην Μπράιτον ο Κούντους

Η διοίκηση της Μπράϊτον κινήθηκε ιδιαίτερα δραστήρια στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο κι ενίσχυσε κατά πολύ το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει το «Athletic», ο αγγλικός σύλλογος συμφώνησε με τον Αγιαξ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Κούντους, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει στα 44 εκατομμύρια ευρώ.

Εάν επιβεβαιωθεί η συμφωνία, ο 22χρονος Γκανέζος επιθετικός θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην Ιστορία των «γλάρων», καθώς μέχρι τώρα αυτό το ρεκόρ αφορούσε στον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ από την Γουότφορντ.

Ο Κούντους προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τον «Αίαντα», καθώς πέτυχε 18 γκολ και «μοίρασε» επτά ασίστ σε 42 αγώνες, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μεταγραφής του, είχε εκφράσει απερίφραστα την προτίμηση του για την Premier League.
 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σωτηρίου: «Ίσως η καλύτερη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου να πάω στην Πολωνία»

Σωτηρίου: «Ίσως η καλύτερη απόφαση που πήρα στην καριέρα μου να πάω στην Πολωνία»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής της Πολωνικής ομάδας, Κορόνα Κιέλτσε, Κωνσταντίνος Σωτηρίου.