Οργανωμένοι Απόλλων: «Με μυαλά τρελαμένα, την Κυριακή ξαναπαίρνουμε την δόση μας»

Οργανωμένοι Απόλλων: «Με μυαλά τρελαμένα, την Κυριακή ξαναπαίρνουμε την δόση μας»

Ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 1 ενόψει του κυριακάτικου φιλικού αγώνα με την Πάφο FC.

Αναλυτικά:

«Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Φιλικό, επίσημο, Ευρωπαϊκό, εγχώριο, ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΘΡΥΛΟΣ και την Κυριακή ξαναπαίρνουμε την δόση μας!

Το πρώτο ξεμούδιασμα γίνεται από τις 15:00 στον σύνδεσμο, όπου βράζουμε λαρύγγια, κάνουμε κεφάλι και στις 18:30 αναχωρούμε μαζικά για το γήπεδο..

Με την άφιξη μας στο γήπεδο, παίρνουμε την θέση μας στο πέταλο και παρτάρουμε για 90 λεπτά! Με μυαλά τρελαμένα, εκστασιασμένοι ξανατραγουδούμε για τον ΘΡΥΛΟ μας, δείχνουμε σε όλους τους νέους παίχτες και θυμίζουμε στους παλιούς που βρίσκονται, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για την έναρξη της επίσημης περιόδου, πως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι ο κόσμος του!

ΥΓ. Υπενθυμίζουμε επίσης για το αυριανό πάρτι του συνδέσμου μας με live μουσική που ξεκινάει στις 21:00.. Όλοι παρών για να τα πιούμε και για τον ΘΡΥΛΟ να φτιαχτούμε!

ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΑ - ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ - ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τους παρέπεμπε σε «πάρτι» του 0-2…

Τους παρέπεμπε σε «πάρτι» του 0-2…

Η εικόνα αυτή, ήταν αμέσως μετά το 0-2 του Σεμέδο, από την λευκή βούλα. Στο φινάλε του ημιχρόνου…