Στα χέρια της Αστυνομίας δύο οπαδοί μετά το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά το ντέρμπι της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ, στο ΓΣΠ, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου, για επίθεση σε μέλη της Δύναμης.




Οι σπουδαίες προκήσεις επί Ερυθρού Αστέρα (2008) και Παρτιζάν (2009) αποτελούν... φάρο για τους γαλαζοκίτρινους που θέλουν να τριτώσει το καλό κόντρα σε σέρβικη ομάδα.
Όσο αφορά τις επιλογές του Ρικάρντο Σα Πίντο, το ερωτηματικό για το αριστερό άκρο της επίθεση όπως όλα δείχνουν θα έχει την απάντηση «Μαρκίνιος» αντί του Γουίλσον. Οι υπόλοιποι στην 11άδα αναμένεται ότι θα είναι οι Μπέλετς, Σούσιτς, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Ντβάλι, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό, Μαρκίνιος, Φετφατζίδης, Κβιλιτάια.
Στην προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τουλάχιστον 12 χιλιάδες φιλάθλους, ενώ όσο αφορά τα εισιτήρια διαρκείας οι οπαδοί της ομάδας.. οδεύουν προ τις 7 χιλιάδες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις