Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!
Η φανέλα, το σήμα, τα 100 χρόνια ιστορίας, όλα αποτυπώθηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, πάνω από την Τούμπα, στο drone show της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους εορτασμούς του ενός αιώνα «ζωής»!




Η «βασίλισσα» επικράτησε με 3-2 της Μίλαν, σε αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Το ντεμπούτο τους με τα λευκά έκαναν οι Τζουντ Μπέλιγχαμ, Χοσέλου και Φραν Γκαρθία, ενώ o Mπραχίμ Ντίαθ φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ για πρώτη φορά μετά το 2020, απέναντι μάλιστα στην πρώην ομάδα του.
Oι «ροσονέρι» ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα στο 25' με τον Φικάγιο Τομόρι και κάνοντας το 2-0 στο 42' με τον Λούκα Ρομέρο.
Το δεύτερο μέρος, ωστόσο, ανήκε στη «βασίλισσα», και είχε ως MVP τον Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Οουρουγουανός μείωσε στο 57' και ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα, ενώ το νικητήριο γκολ για τη Ρεάλ πέτυχε στο 84' ο Βινίσιους.
Δείτε τα highlights:
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις