Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Τζουντ Μπέλιγχαμ στην Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον νεαρό Άγγλο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα και την «Βασίλισσα» να προβαίνει σε μία σπουδαία ανατροπή.
Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 42ο λεπτό, χάρη στα γκολ των Τομόρι και Ρομέρο, όμως η θέληση του Τζουντ Μπέλιγχαμ και η... βαριά της φανέλα, ακόμη και σε φιλικό, έκαναν την εμφάνιση τους.
Ο Άγγλος διεθνής αγωνίστηκε για 63 λεπτά και ήταν εξαιρετικός, με την αποθέωση προς το πρόσωπό του να είναι μεγάλη. «Θα σε απολαμβάνουμε για χρόνια», έγραφαν χαρακτηριστικά οι φίλοι των Μαδριλένων στα social media, λίγα λεπτά προτού πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους, χάρη στα δύο γκολ του Βαλβέρδε σε ένα λεπτό και αυτό του Βινίσιους στο φινάλε!
Πηγή: england365.gr