Ηχηρή ΑΝΑΡΤΗΣΗ Μάρκες μετά την Ομόνοια - Μήνυμα για ΑΕΛ αλλά και τίτλο!
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο επιθετικός του Απόλλωνα, Πέδρο Μάρκες μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια και ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.




Όπως φαίνεται στο video που δημοσίευσε στο Twitter o Λέοναρντ Ατάλ, δημοσιογράφος του ΤF1Info, o Γάλλος σούπερ σταρ ούτε απαντά στην ερώτηση που του κάνει ο φαν του, ούτε παίρνει κάποια συγκεκριμένη έκφραση, εντείνοντας ακόμα περισσότερο την ανασφάλεια των φίλων της Παρί.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Έμπαπε αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας του Λουίς Ενρίκε για την περιοδεία σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα, και έκτοτε προπονείται με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές πού είναι εκτός πλάνων του Ισπανού προπονητή.
🔴 Séance d’autographes et selfies de @KMbappe après son entraînement avec les « indésirables » du PSG cet après-midi
— Léonard Attal (@leonardattal) July 22, 2023
« - Kylian, tu restes à Paris ?
- … »@TF1Info pic.twitter.com/FSI8R13hv9
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις