Κλείνει τον Οκαφόρ η Μίλαν!

Κλείνει τον Οκαφόρ η Μίλαν!

Η μισή Ιταλία ενδιαφέρθηκε για τον Νόα Οκαφόρ, όμως η Μίλαν είναι τελικά αυτή που θα τον κάνει δικό της. Η συμφωνία των «ροσονέρι» με τη Ζάλτσμπουργκ είναι σχεδόν έτοιμη, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη πει το «ναι» για τη μετακίνησή του στο Μιλάνο, βρισκόμενος σε περίοπτη θέση, στη λίστα του Στέφανο Πιόλι για την ενίσχυση της επίθεσης.

Η συμφωνία των «ροσονέρι» με τη Ζάλτσμπουργκ είναι σχεδόν έτοιμη, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη πει το «ναι» για τη μετακίνησή του στο Μιλάνο, βρισκόμενος σε περίοπτη θέση, στη λίστα του Στέφανο Πιόλι για την ενίσχυση της επίθεσης.

Ο Ελβετός στράικερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο και θα υπογράψει το συμβόλαιό του, αμέσως μετά. Στην κούρσα για την απόκτησή του είχαν βρεθεί τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Λάτσιο. Παράλληλα, η Ρόμα, αλλά και η Φούλαμ, είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια. Παρ' όλα αυτά, η Μίλαν ήταν το μεγάλο φαβορί, με τις πιέσεις, από την πλευρά του Ιταλού προπονητή, για την απόκτησή του να είναι ιδιαίτερα έντονες. Αφορμή για αυτό αποτέλεσαν οι εμφανίσεις του 23χρονου σέντερ φορ με τη Ζάλτσμπουργκ, απέναντι στους Μιλανέζους, κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Champions League της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Στον Αυστριακό σύλλογο βρισκόταν από το 2020, όταν και αποκτήθηκε από τη Βασιλεία. Συνολικά έχει σημειώσει 34 τέρματα και 23 ασίστ, σε 110 συμμετοχές, ως παίκτης της «Red Bull», ενώ φέτος σταμάτησε στα 10 γκολ και τις 5 ασίστ, σε 32 αγώνες.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Σάμιουελ Τσουκουέζε, με τις διαπραγματεύσεις, ανάμεσα σε Μίλαν και Βιγιαρεάλ να βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Έχοντας κλείσει τη μεταγραφή του Οκαφόρ, οι συζητήσεις θα ενταθούν, όσον αφορά το Νιγηριανό εξτρέμ.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το πάθος του Κβίντα να σκοράρει και το νέο συμβόλαιο…

Το πάθος του Κβίντα να σκοράρει και το νέο συμβόλαιο…

Οι Απολλωνίστες που πήγαν στο «Τάσος Μάρκου», όπως και οι υπόλοιποι που είδαν την αναμέτρηση με την ΕΝΠ από την τηλεόραση, κράτησαν μεταξύ άλλων το… πάθος του Γιόζεφ Κβίντα να βάλει γκολ.