ΠΑΟΚ για το κύκλωμα των στημένων: «Να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενες ομάδες και οι παράγοντες»

ΠΑΟΚ για το κύκλωμα των στημένων: «Να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενες ομάδες και οι παράγοντες»

Κατόπιν επιθυμίας του Ιβάν Σαββίδη, ο Μάκης Γκαγκάτσης εξέφρασε την επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας την ανάγκη να σταλεί άμεσα επιστολή στον Άρειο Πάγο προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα: «Δεν μπορεί το πρωτάθλημα της Super League 1 και 2 να έχει σκιές...».

Μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, μετά από επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ πήρε επίσημη θέση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτή την ώρα και αφορά την μεγάλη έρευνα για την τυχόν ύπαρξη κυκλωμάτων στημένων αγώνων με εμπλοκή ομάδων και παραγόντων της SL και SL2.

«Προτείνουμε να σταλεί επιστολή στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικεφαλής της αθλητικής δικαιοσύνης Βιργινία Σακελλαροπούλου και στον ποδοσφαιρικό/αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, για την ανάγκη όλων των άμεσων ενεργειών τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και το νέο πρωτάθλημα σε SL1 και SL2 να μην έχει σκιές.

Να τιμωρηθούν με τις προβλεπόμενες ποινές οι εμπλεκόμενες ομάδες (υποβιβασμός) και οι παράγοντες (ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους με βάση την έρευνα που γίνεται».

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΚΟΠ: Σημαντική ανακοίνωση για την σκόνη - Τι θα γίνει με τους σημερινούς (04/04) αγώνες

ΚΟΠ: Σημαντική ανακοίνωση για την σκόνη - Τι θα γίνει με τους σημερινούς (04/04) αγώνες

Με σημερινή (04/04) ανακοίνωση της η ΚΟΠ, ενημερώνει ότι μετά από επικοινωνία με τη μετεωρολογική υπηρεσία, οι σημερινοί αγώνες της Cyprus League by Stoiximan, Β' και Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν κανονικά.