Έριξαν ΑΚΥΡΟ σε πρόταση 20+ εκατομμυρίων ευρώ για Λιβάι Γκαρσία!

Έριξαν ΑΚΥΡΟ σε πρόταση 20+ εκατομμυρίων ευρώ για Λιβάι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι απέρριψε πρόταση που της έγινε για τον Λιβάι Γκαρσία η οποία ξεπερνούσε τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα μία πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία απορρίφθηκε χωρίς η Ένωση να μπει σε ουσιαστική συζήτηση για αυτή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ η προσφορά ξεπερνούσε τα 20 εκατομμύρια ευρώ δίχως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι προτεραιότητά της είναι να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της.

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και ήδη τρέχουν οι διαδικασίες για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη ενώ το υπόλοιπο 40% ανήκει στην Μπεϊτάρ.

sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με Ηλιόπουλο: Το «Αγάπα με» έπαιζε στα μεγάφωνα και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τραγουδούσε!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό με Ηλιόπουλο: Το «Αγάπα με» έπαιζε στα μεγάφωνα και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τραγουδούσε!

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πανηγύρισε με πάθος το 3-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, τραγουδώντας το «Αγάπα με» από τη σουίτα του, την ώρα που το ίδιο κομμάτι έπαιζε στα μεγάφωνα της Allwyn Arena.