Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Η ΑΕΚ έχει από τα πιο δυνατά ρόστερ των τελευταίων ετών!»
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Supersport 104 για τη νίκη της ομάδας του επί της Νέας Σαλαμίνας και το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.




Με συνοπτικές διαδικασίες, αφού η εκδήλωση, που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας αναβλήθηκε λόγω της πυρκαγιάς στον Κουβαρά, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Λίγκας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τη νέα σεζόν.
Όπως προέκυψε, λοιπόν, την 1η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός τον Πανσερραϊκό, η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Άρης θα παίξει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Τα ντέρμπι, δε, πάνε για… μετά την Εθνική, στις 16-17 Σεπτεμβρίου και την 4η αγωνιστική! Τότε, μάλιστα, θα έχουμε δύο ντέρμπι, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης! Ντέρμπι, εξάλλου, θα έχουμε και την αμέσως επόμενη (5η) αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος:

Βρείτε και εδώ την κλήρωση
Το καλεντάρι της νέας σεζόν:

Γύρω στις 9 άρχισαν να καταφθάνουν στα γραφεία της Λίγκας οι εκπρόσωποι κάθε ομάδας. Από την ΑΕΚ ο Γιώργος Κοσμάς, από τον Παναθηναϊκό ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, από τον Ολυμπιακό ο Κώστας Καραπαπάς, από τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, τον Άρη εκπροσώπησε ο Αγησίλαος Τουμαζάτος. Για τον Βόλο ο Μάνος Παναγιωτόπουλος, ο Ηλίας Πουρσανίδης για λογαριασμό του ΟΦΗ, την Κηφισιά εκπροσώπησε ο Στέφανος Κοτσόλης και ο πρόεδρος Χρήστος Πρίτσας, από τον Αστέρα παρευρέθηκε ο Μάριος Κενές, από τον Ατρόμητο η Κάτια Κοξένογλου, από τη Λαμία ο Σάκης Τσικνής, από τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Δημήτρης Νιαρχάος και Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ενώ τον Πανσερραϊκό εκπροσώπησε ο Τάσος Γαζιάς.
Οι εκπρόσωποι του Παναιτωλικού δεν ήρθαν στην κλήρωση, να σημειωθεί, καθώς η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να περάσουν λόγω της φωτιάς, που έχει ξεσπάσει στο Λουτράκι.







H NIKE FLIGHT FB2901-100 θα είναι η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2023-2024.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις