Εθνική Νέων Κ-19: Πρεμιέρα με ήττα από το Βέλγιο για τον 1ο όμιλο της 1ης Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Με ήττα άρχισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ-19.




Το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών είναι προ των πυλών και οι ιθύνοντες σκαρφιστήκαν μια έξυπνη διαφήμιση για προσελκύσουν κόσμο ώστε να το παρακολουθήσει.
Το βίντεο ξεκίνησε με διάφορα στιγμιότυπα των «τρικολόρ» με γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν και του Κιλιάν Εμπαπέ. Όσο προχωράει η διφήμιση, αποκαλύπτεται πως αυτά τα πλάνα είναι προϊόν μοντάζ και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ότι αυτά τα τέρματα ανήκουν στις παίκτριες της Εθνικής Γαλλίας.
«Μόνοι οι ''μπλε'' μπορούν να μας χαρίσουν τέτοια συναισθήματα, μόνο που δεν είναι αυτοί που μόλις είδατε», αναγράφεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που θέλει να αποδείξει πως οι φαν του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν ισάξιο θέαμα και από τη γυναικεία ομάδα, καθώς αποκαλύπτεται η αλήθεια.
No spoilers, but this is the cleverest football advert I've ever seen. pic.twitter.com/9dNmSc5yQM
— Daniel Storey (@danielstorey85) July 15, 2023
bnsports.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις