Μίλαν: Κοντά στην «έξυπνη βόμβα» Ρέιντερς!

Μίλαν: Κοντά στην «έξυπνη βόμβα» Ρέιντερς!

Η Μίλαν τα βρήκε με την Άλκμααρ στα 19+4 εκατομμύρια ευρώ και είναι έτοιμη να κάνει δικό της, τον 25χρονο Ολλανδό μέσο Τιχάνι Ρέιντερς.

Πέρσι έκανε… εξωγήινη σεζόν με 7 γκολ και 12 ασίστ σε 54 (!) παιχνίδια, κάτι που τον έχρισε διεθνή με την Εθνική Ολλανδίας και περιζήτητο σε όλη την Ευρώπη. Η Μίλαν κινήθηκε πιο ενεργά από όλους και με γρήγορες κινήσεις κάνει δικό της τον Τιχάν Ρέιντερς. Η συμφωνία με την Άλκμααρ βρέθηκε στα 19 εκατομμύρια ευρώ (συν άλλα τέσσερα με την μορφή μπόνους) και ο 25χρονος μέσος είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Μίλαν για να κάνει το μεγάλο βήμα στην Serie A και τους ροσονέρι.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι καλλονές Πριγκίπισσες της Ισπανίας έχουν βγάλει την ίδια φωτογραφία δύο φορές με 16 χρόνια διαφορά

Οι καλλονές Πριγκίπισσες της Ισπανίας έχουν βγάλει την ίδια φωτογραφία δύο φορές με 16 χρόνια διαφορά

Η μία ονομάζεται Λεονόρ και η άλλη Σοφία. Είναι οι κόρες του Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε. Όταν η «Ρόχα» έραψε το πρώτο αστέρι ήταν μωρά και σήμερα ολόκληρες γυναίκες!

BEST OF THEMASPORTS