Κορμπεράν: «Μετά τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι θέλω να κάνω διάλειμμα»

Κορμπεράν: «Μετά τον Ολυμπιακό ένιωσα ότι θέλω να κάνω διάλειμμα»

Για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Κάρλος Κορμπεράν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Athletic», τονίζοντας ότι μετά τους «ερυθρόλευκους» ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους.

«Η μόνη στιγμή στη ζωή μου που ένιωσα ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα ήταν μετά τον Ολυμπιακό, αλλά μόλις έλαβα αυτό το τηλεφώνημα, μπουμ, άλλαξε και εξαφανίστηκε», ανέφερε αρχικά ο Κορμπεράν για την πρόταση που δέχθηκε από την Γουέστ Μπρομ.

«Ταξιδέψαμε στην Ισπανία και την επόμενη μέρα ήμασταν στο Λονδίνο για να έχουμε συνάντηση με τον σύλλογο. Ο χρόνος ξεκούρασης ήταν μία ημέρα και αρχίσαμε ξανά. Αυτό το πρότζεκτ μου έδωσε ενέργεια.

Είμαι πολύ ειλικρινής, έχω αυτό το συναίσθημα στη Γουέστ Μπρόμ: Αισθάνομαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ και είμαι περήφανος που αντιμετωπίζω αυτή την πρόκληση», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γλίτωσε από μπελάδες η Πάφος, στο... κόλπο η ΕΝΥ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Γλίτωσε από μπελάδες η Πάφος, στο... κόλπο η ΕΝΥ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.