Ο Μανέ ξεκίνησε επαφές με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο

Ο Μανέ ξεκίνησε επαφές με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο

Η Μπάγερν θέλει να πουλήσει τον Σαντιό Μανέ και σύμφωνα με αραβικά Μέσα, η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Σενεγαλέζο.

Ο Χάρι Κέιν είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μπάγερν το καλοκαίρι και προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό που ζητά η Τότεναμ αποφάσισε να "θυσιάσει" τον Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, που πήγε στο Μόναχο το περασμένο καλοκαίρι, γνωρίζει πως αν χρειαστεί θα είναι από τους πρώτους παίκτες που θα φύγουν, γι' αυτό έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με ομάδες.

Σύμφωνα με αραβικά Μέσα, ο 31χρονος έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

To εκρηκτικό story ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και εθνική Πορτογαλίας, που ξεκίνησε με την απόφαση του Ζόρζε Ζεσούς να τον αφήσει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι με τη Νορβηγία.