«Σύμφωνησε με Αβαζίεμ ο Παναθηναϊκός - Μένει να τα βρει με την Μποαβίστα»

«Σύμφωνησε με Αβαζίεμ ο Παναθηναϊκός - Μένει να τα βρει με την Μποαβίστα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Νιγηρία, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τσιντόζιε Αβαζίεμ και μένει να έρθει σε συμφωνία με την Μποαβίστα για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Μποαβίστα, Τσιντόζιε Αβαζίεμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Σημερινό δημοσίευμα από τη Νιγηρία κάνει λόγο για συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ενώ σημειώνει ότι οι πράσινοι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μποαβίστα, η οποία κοστολογεί στα 3 εκατ. ευρώ τον παίκτη. 

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα owngoalnigeria.com αφού κάνει ειδική μνεία στην μεταγραφή του Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ αναφέρεται στον Αβαζίεμ και τον Παναθηναϊκό.
 

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα: 

« Ο Αβαζίεμ είχε μια αρκετά καλή σεζόν στην Κροατία την οποία βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Κροατίας, έκανε 36 εμφανίσεις πετυχαίνοντας πέντε γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ωστόσο, η κροατική ομάδα δεν μπόρεσε να τα βρει με την Μποαβίστα για την μεταγραφή του. 

Ο Παναθηναϊκός έχειο συμφωνήσει σε όλα με τον Αβαζίεμ και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με την ομάδα. το κόστος. Η Μποαβίστα θα απαιτήσει για περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης που θα οριστεί αν προχωρήσει το θέμα.

Η Μποαβίστα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον  κάνει δικό της από την Πόρτο ενώ έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Αβαζίεμ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

CYPRUS LEAGUE: Από τον Αύγουστο... χειμώνα - Οι διαφοροποιήσεις στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ από την πρεμιέρα

CYPRUS LEAGUE: Από τον Αύγουστο... χειμώνα - Οι διαφοροποιήσεις στη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ από την πρεμιέρα

Αρκετές ανακατατάξεις παρουσιάζει η βαθμολογία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον... αρχίζει να ξεχωρίζει η τετράδα στο γκρουπ του τίτλου, ενώ μαίνεται η μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού, πέραν της ΕΝΠ που είναι στο «βυθό» του πίνακα.