Γιάνσον για Κουλιμπαλί: «Ηγέτης στην άμυνα - Αναμένουμε να γίνει παίκτης με μεγάλη επιρροή στην Ομόνοια»

Γιάνσον για Κουλιμπαλί: «Ηγέτης στην άμυνα - Αναμένουμε να γίνει παίκτης με μεγάλη επιρροή στην Ομόνοια»

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ομόνοιας, Γιέσπερ Γιάνσον, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το σκεπτικό της απόκτησης του Σενού Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στην 1η και στη 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, που είναι πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου. Επίσης, είναι διεθνής με την εθνική του Μάλι.

Με την εμπειρία του και τα φυσικά και τεχνικά του προσόντα, αναμένουμε να γίνει παίκτης με μεγάλη επιρροή στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έδειξε πολύ μεγάλη επιθυμία να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το δουλεύαμε εδώ και μερικές εβδομάδες και τελικά καταφέραμε να τον αποκτήσουμε.

Είναι κεντρικός αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο σε σύστημα με τριάδα στην άμυνα ή τετράδα.

Αναμένουμε να είναι ηγέτης στην άμυνα και με ικανοποίηση τον καλωσορίζουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητά του και πού είχε αγωνιστεί προηγουμένως, τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα, όσο και με την εθνική του ομάδα.

Τον είχα δει και κάποια χρόνια πριν και αμέσως διαπίστωσα ότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με ύψος, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο ένας εναντίον ενός».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ούτε ο δημιουργός Καρέτσας δεν κατάφερε να σώσει τη Γκενκ απέναντι στη Σαρλερουά

Ούτε ο δημιουργός Καρέτσας δεν κατάφερε να σώσει τη Γκενκ απέναντι στη Σαρλερουά

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισε, όμως η Γκενκ απογοήτευσε ξανά, με τη Σαρλερουά να βρίσκει χρυσό γκολ ισοφάρισης στο 89ο λεπτό, για το τελικό 2-2.