Ξεκίνησε επαφές με την Μπάγερν για τον Zόμερ η Ίντερ

Ξεκίνησε επαφές με την Μπάγερν για τον Zόμερ η Ίντερ

Οι «νερατζούρι» έχουν ξεκινήσει την διαδικασία αναζήτησης του Αντρέ Ονάνα, βάζοντας στο μεταγραφικό στόχαστρο τον πορτιέρε της Μπάγερν.

Οι ιθύνοντες της Ίντερ, μάλιστα έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Μπάγερν για την απόκτηση του Ελβετού τερματοφύλακα, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Αντρέ Ονάνα.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας φλερτάρει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Ίντερ κοιτούν την επόμενη ημέρα, θέλοντας να αποκτήσουν τον Γιαν Σόμερ.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας, μάλιστα είναι θετικός στο να μετακομίσει στο Μιλάνο και μένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μπάγερν, για την αγορά του έμπειρου πορτιέρε.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί η McLaren είχε σκίσει το συμβόλαιό της με τον Χάμιλτον, πριν τον υπογράψει ξανά για το 2007

Γιατί η McLaren είχε σκίσει το συμβόλαιό της με τον Χάμιλτον, πριν τον υπογράψει ξανά για το 2007

Η διαδρομή του Λιούις Χάμιλτον προς τη Formula 1 μέχρι σήμερα φάνταζε πως είχε στρωθεί με “ροδοπέταλα” από τη McLaren, αλλά τώρα ο Βρετανός έβγαλε στην επιφάνεια τις λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που λίγο έλειψε να του στερήσουν την πρεμιέρα του με τη βρετανική ομάδα στο σπορ το 2007 – αλλά και, εντέλει, τη στιγμή που άλλαξε τη ζωή του στη Μόντσα πριν από 20 χρόνια.