Στα ελληνικά το πρώτο μήνυμα του Εκόνγκ: «Πάμε ΠΑΟΚάρα»

Στα ελληνικά το πρώτο μήνυμα του Εκόνγκ: «Πάμε ΠΑΟΚάρα»

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ έστειλε το πρώτο μήνυμά του ως παίκτης του ΠΑΟΚ και, μάλιστα, γραμμένο στα ελληνικά.

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ και έφτασε στην Ολλανδία, όπου γίνεται η καλοκαιρινή προετοιμασία του συνόλου.

Ο διεθνής μπακ γνώρισε τους καινούριους του συμπαίκτες και θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, για να ενσωματωθεί στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Εκόνγκ έστειλε το πρώτο... ασπρόμαυρο μήνυμά του, το οποίο ήταν γραμμένο στα ελληνικά.

«Περήφανος που φοράω αυτά τα χρώματα. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by William Troost-Ekong (@wtroostekong)

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρωταθλήτρια στη silver κατηγορία του Χειμερινού μπάσκετ η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου!

Πρωταθλήτρια στη silver κατηγορία του Χειμερινού μπάσκετ η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) με περηφάνεια εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην καλαθοσφαιρική μας ομάδα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της στο Χειμερινό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας.