Ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο Απόλλωνας - Τρεις απόντες στην πρώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε την προετοιμασία του και ο Απόλλωνας - Τρεις απόντες στην πρώτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν (2023-2024) και ο Απόλλωνας, με τρεις παίκτες να απέχουν από την πρώτη προπόνηση,

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Επίσημη έναρξη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 για την ομάδα μας η οποία το απόγευμα της Δευτέρας (03/07) πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση.

Πολλά τα νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι με τους ποδοσφαιριστές να ξανασυναντιόνται μετά από ένα περίπου μήνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης πλην των Ανδρέα Παναγιώτου και Χάμπου Κυριάκου οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Ιωάννης Πίττας και Δημήτρης Δημητρίου οι οποίοι εξασφάλισαν ακόμη λίγες μέρες άδεια όπως και ο Αργεντινός Ίσραελ Κολ».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σκόραρε στο 45' ο ΑΠΟΕΛ, άμεση απάντηση από την ΑΕΚ! Δείτε τα ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκόραρε στο 45' ο ΑΠΟΕΛ, άμεση απάντηση από την ΑΕΚ! Δείτε τα ΓΚΟΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 45ο λεπτό του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι «γαλαζοκίτρινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κούτσακο, με τους «κιτρινοπράσινους» να ισοφαρίζουν στο 45'+4' με τον Καμπρέρα!