Πήγε Λετονία, επιστρέφει για ΑΕΛ ο Γιαμπλόνσκι!

Πήγε Λετονία, επιστρέφει για ΑΕΛ ο Γιαμπλόνσκι!

Πολύ κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΛ!

Συγκεκριμένα, η Λεμεσιανή ομάδα είναι σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιεβγέν Γιαμπλόνσκι, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται στη Λετονία και προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά έχει τεθεί εκτός πλάνων από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι για τη νέα περιόδο.

Ο παίκτης αρέσει στον Χρήστο Χαραλάμπους, ο οποίος άναψε "πράσινο" στη διοίκηση εδώ και μερικές ημέρες για να κλείσει το deal και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Λευκορώσο μέσο.

Αν οριστικά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, τότε θα απομένει το «ναι» του συμπολίτη Άρη για να ολοκληρωθεί το deal και ο Γιαμπλόνσκι να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το βίντεο σόκαρε τους πάντες – Η απάντηση της ΕΜΕΛ για το λεωφορείο που «θέρισε» αυτοκίνητα στη Λεμεσό – Τι έδειξε η έρευνα

Το βίντεο σόκαρε τους πάντες – Η απάντηση της ΕΜΕΛ για το λεωφορείο που «θέρισε» αυτοκίνητα στη Λεμεσό – Τι έδειξε η έρευνα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το περιστατικό με το δημόσιο λεωφορείο που συγκρούστηκε διαδοχικά με σταματημένα οχήματα στη Λεμεσό, εικόνες του οποίου καταγράφηκαν σε βίντεο και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.