Ο Φιρμίνο συμφώνησε προφορικά με την Αλ Αχλί

Ο Φιρμίνο συμφώνησε προφορικά με την Αλ Αχλί

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, καθώς συμφώνησε προφορικά με την Αλ Αχλί μέχρι το 2026, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Αλ Αχλί έχει καταθέσει πρόταση στον Ρομπέρτο Φιρμίνο και πιέζει τον Βραζιλιάνο επιθετικό για να τις απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και συμφώνησε προφορικά.

Ο 31χρονος αναμένεται να να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ενώ θυμίζουμε πως στην Αλ Αχλί θα συναντήσει τον Εντουάρντ Μεντί.

Ο Φιρμίνο αποχώρησε από το Άνφιλντ έπειτα από μία μακρά παρουσία οκτώ χρόνων, με την προσφορά του στην ομάδα να είναι ανεκτίμητη (109 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις).

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Λιόν έφυγε με την πρόκριση από την έδρα της Λιλ και πέταξε για τους «16»! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Λιόν έφυγε με την πρόκριση από την έδρα της Λιλ και πέταξε για τους «16»! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με σπουδαία εμφάνιση η Λιόν πήρε το διπλό λυγίζοντας τη Λιλ με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας.