Και επίσημα στο «τριφύλλι» ο Εράκοβιτς!

Και επίσημα στο «τριφύλλι» ο Εράκοβιτς!

Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και με τη βούλα για τα επόμενα τρία χρόνια, είναι ο Νόβιτσα Εράκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών!

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 23χρονος διεθνής Μαυροβούνιος μέσος, Novica Erakovic.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι τριών χρόνων.

Ο Novica Erakovic αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Sutjeska Niksic, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής (2021-22) και κυπελλούχος (2022-23) και επιλέχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου. Είναι, επίσης, διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Novica Erakovic στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το πανόραμα της Euroleague: Έπιασε κορυφή η ασταμάτητη Βαλένθια - Έβαλαν «φωτιά» στην τετράδα Μονακό και Ζαλγκίρις!

Το πανόραμα της Euroleague: Έπιασε κορυφή η ασταμάτητη Βαλένθια - Έβαλαν «φωτιά» στην τετράδα Μονακό και Ζαλγκίρις!

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της 19ης αγωνιστικής και πριν το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Telekom Center Athens.