Τα νούμερα δεν... βγαίνουν

Τα νούμερα δεν... βγαίνουν

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα τα εισιτήρια που κόπηκαν την σεζόν που μας πέρασε, σημειώνοντας αριθμό ρεκόρ για τα τελευταία χρόνια.

Το ΑΠΟΕΛ έχει την πρωτιά αφού έκοψε συνολικά στην φετινή περίοδο 139. 528 σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΟΠ, αν και η ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ πριν μερικές εβδομάδες έκανε λόγο για ένα αριθμό κοντά στις 147 χιλιάδες.

Στην τελευταία θέση του πίνακα βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα με μόλις 7.018 εισιτήρια, κάτι που δημιουργεί αρκετά ερωτήματα… Ακρίτας, Καρμιώτισσα, Δόξα, Ολυμπιακός και ΕΝΠ είχαν περισσότερα εισιτήρια από τους Ερυθρόλευκους.

Από την άλλη η ΑΕΚ αναγράφεται ότι έκοψε 19.895, δηλαδή μέσο όρο ανά αγώνα 1.105, κάτι που δεν αντιπροσωπεύει με τίποτα την πραγματικότητα. Στο ΑΕΚ Αρένα σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε σημειωθεί μεγάλη προσέλευση κόσμου και μιλάμε για γήπεδο με χωρητικότητα κοντά στις 8 χιλιάδες.

Αριθμοί που γενικά προκαλούν ερωτηματικά και δεν... βγαίνουν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι ενδεκάδες στο Ομόνοια Αραδίππου - Freedom24 Krasava ENY

Οι ενδεκάδες στο Ομόνοια Αραδίππου - Freedom24 Krasava ENY

Δείτε τις εντεκάδες για Ομόνοια Αραδίππου και Freedom24 Krasava ENY, στο πρώτο παιχνίδι για το 2026...