Ζιντάν: «Δεν μετανιώνω για αυτό που έγινε με τον Ματεράτσι» (vid)
Είκοσι χρόνια μετά το επεισόδιο και ενόψει του αγώνα με την Ιταλία, ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε πως δεν μετανιώνει για την... κουτουλιά στον Ματεράτσι.




Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα θέλει να κάνει η Γαλατάσαραϊ!
Σύμφωνα με το τουρκικό «Fotomac», η διοίκηση της Γαλατά εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού της Ρόμα, ο οποίος δεσμεύεται με τους «τζαλορόσι» μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για τις ομάδες εκτός Ιταλίας, με τη «τσιμ μπομ» να είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να τον πάρει στην Κωνσταντινούπολη!
Τη φετινή σεζόν, ο Αργεντινός διεθνής κατέγραψε 36 συμμετοχές με 18 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Ρωμαίων, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League.
🔥🔥
— Fotomaç (@fotomac) June 26, 2023
🟡🔴 Galatasaray'da hedef: 🇦🇷 Paulo Dybala
💰 Sarı kırmızılılar, sözleşmesinde; 'yurt dışından bir kulübe transfer olursa 12 milyon Euro karşılığında serbest kalır' maddesi yer alan Arjantinli yıldızı bu bedeli ödeyerek kadrosuna katmak istiyor. pic.twitter.com/7H070tP3yW
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις