Ο ΚΟΑ για τις σημαντικές επιτυχίες της Κυπριακής αποστολής στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο ΚΟΑ για τις σημαντικές επιτυχίες της Κυπριακής αποστολής στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

«Με σημαντικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε η παρουσία της κυπριακής αποστολής στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βερολίνο.

Στην Ποδηλασία η Στέλλα Παπά Βασιλείου και ο Γιώργος Παύλου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στα 5 Χιλιόμετρα ατομικής χρονομέτρησης, ενώ ο Ηλίας Γρηγορίου το χάλκινο.

Η Χλόη Δημητριάδου στα 500μ. ατομικής χρονομέτρησης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στο Bocce ο Ορθόδοξος Λουκά και η Λένα Έλφιγκ κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Διπλό. Στο Bowling ο Πέτρος Καλαμαρά και ο Βασίλης Χριστοδούλου κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Ατομικό.

Στην Ενόργανη Γυμναστική η Γεωργία Ξενοφώντος κατέκτησε 2 χρυσά στη δοκό και στο έδαφος και 2 χάλκινα μετάλλια στο άλμα και στο All Around.

Ο Κωνσταντίνος Μιχαήλ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Μονόζυγο. Τέλος η ομάδα Γυναικείας Ενοποιημένης (Unified) Καλαθόσφαιρας κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην Α’ κατηγορία.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους Αγώνες για την μεγάλη προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, καθώς και στους προπονητές και την Ομοσπονδία τους! Εξάλλου σ' αυτούς τους Αγώνες είναι όλοι νικητές!».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι πάντα ο #1

Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι πάντα ο #1

Ο Τζόρνταν τσαλάκωσε την εικόνα του στο απόγειο της δόξας του, λύγισε υπό το βάρος των συνθηκών, των γεγονότων, αιχμαλωτίστηκε στα πάθη του, παραδόθηκε στη μοίρα του.