Τότεναμ: Θέλει τον Ολλανδό Βαν ντε Βεν από τη Βόλφσμπουργκ

Τότεναμ: Θέλει τον Ολλανδό Βαν ντε Βεν από τη Βόλφσμπουργκ

Ο Ολλανδός αμυντικός Μίκι Βαν ντε Βεν της Βόλφσμπουργκ στο στόχαστρο της Τότεναμ.

Μετά τον Εντμοντ Ταπσόμπα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν η Τότεναμ ενδιαφέρεται και για άλλον ένα νεαρό κεντρικό αμνυντικό.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αγγλικός σύλλογος κινείται για την απόκτηση του 22χρονου Ολλανδού Μίκι Βαν ντε Βεν που αγωνίζεται στη γερμανική Βόλφσμπουργκ την τελευταία διετία, προερχόμενος από τη Φόλενταμ.

Ο νεαρός αμυντικός την πρώτη χρονιά στο γερμανικό σύλλογο είχε μόλις 5 συμμετοχές αλλά τη δεύτερη το κοντέρ έγραψε 33 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα και ένα γκολ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη έγιναν συζητήσεις για τον Ολλανδό σέντερ μπακ της Βόλφσμπουργκ που εκπροσωπείται από την ομάδα Ραϊόλα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρίποντο ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ για Krasava ΕΝΥ, οδυνηρή ήττα για τον Εθνικό που πλήρωσε την αστοχία του

Τρίποντο ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ για Krasava ΕΝΥ, οδυνηρή ήττα για τον Εθνικό που πλήρωσε την αστοχία του

Η Freedom24 Krasava ΕΝΥ κοντράρεται απόψε (19:00) στο «Αμμόχωστος» με τον Εθνικό Άχνας για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.