ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ UEFA: Έπεσε μία θέση η Ελλάδα, ανέβηκε στη 15η θέση η Κύπρος!
Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA μετά το τέλος της league phase του Conference League.


Έχουν περάσει οκτώ μέρες, από την βραδιά της συνέντευξης του προέδρου της ποδοσφαιρικής εταιρίας των πρασίνων, όμως κανένας… «αρμόδιος» δεν βγαίνει να τους πει, αν πραγματικά οι δυο πλευρές είναι (ξανά) κοντά σε συμφωνία.
Η δική μας θέση, για τα όσα τεκταίνονται στην λαοφιλή ομάδα, είναι αυτή που εκφράσαμε πριν μια εβδομάδα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Προκαλεί εντύπωση πάντως, ότι υπάρχουν άνθρωποι, κυρίως πρώην παράγοντες, που κυκλοφορούν δεξιά – αριστερά (σε γάμους, βαπτίσεις, καφενεία και συλλόγους) και φτάνουν στο σημείο να αμφισβητούν ότι ο Παπασταύρου έβαλε την Ομόνοια σε άλλα καλούπια την τελευταία πενταετία.
Διαλαλούσαν μερικά 24ωρα πριν την επίσημη ανακοίνωση για το «τουμπάρισμα», λέγοντας με στόμφο ότι δεν θα πρέπει να δοθούν τα πάντα στον «Αμερικάνο».
Φυσικά και δεν πρόκειται να βγουν δημόσια, να πουν τα δικά τους. Δεν πρόκειται να μας εκπλήξει καθόλου, αν βγουν να πουν (σε κάποια φάση) ότι την… εποχή της ψαθαρκάς, κυλούσαν πολύ πιο ομαλά τα πράγματα στην Ομόνοια.
Όσοι ενστερνίζονται αυτό τον τρόπο σκέψης, θεωρούν ότι η Ομόνοια θα έπρεπε να είναι «κκοτσιαννιασμένη» (στους αιώνες των αιώνων) πάνω τους.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις