Το χρειάζεται πολύ η Ομόνοια

Το χρειάζεται πολύ η Ομόνοια

Η Ομόνοια παραμένει... αδιόρθωτη καθώς το σύνδρομο απωλειών βαθμών μετά από νίκη συνεχίστηκε για ακόμα μια φορά, κόντρα στην ΑΕΖ επαναλαμβάνοντας τον κακό της εαυτό.

Μετά τα χαμόγελα από την νίκη με ανατροπή σκορ κόντρα στην Δόξα στην Περιστερώνα η Ομόνοια... στραβοπάτησε κόντρα στην ΑΕΖ και πλέον ψάχνει σερί νίκες.

Έργο δύσκολο κοιτάζοντας τόσο την αστάθεια της ομάδας όσο και το... πρόγραμμα που έρχεται καθώς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει την Πάφο εκτός έδρας και μετά ΑΕΚ εντός, Απόλλωνα εντός και Ανόρθωση εκτός. 

Το χρειάζεται πολύ η Ομόνοια ένα σερί νικών για να μπορέσει να είναι σε θέση κοντά στην κορυφή καθώς σε διαφορετική περίπτωση η αύξηση της απόστασης από την πρώτη θέση θα δυσκολέψει περισσότερο την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μάουρο... υπό όρους!

Μάουρο... υπό όρους!

Το όνομα του Μάουρο Καμορανέζι είναι υποψήφιο για να επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ανόρθωσης