Το Στρασβούργο πέταξε τη Μονακό εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας
Το Στρασβούργο επιβλήθηκε με 3-1 της Μονακό και πανηγύρισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας.




Έκανε τη... δουλειά στη Μάλαγα η Μπαρτσελόνα!
Οι «μπλαουγκράνα» ήταν ξανά ανώτεροι από την Ουνικάχα, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με το άνετο 87-75 για το 3-1 και την πρόκριση στους τελικούς της Liga Endesa, που τους περιμένει ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης.
Από την αρχή του παιχνιδιού, οι Καταλανοί είχαν μία σταθερή διαφορά, την οποία εκτόξευσαν πάνω από τους 20 πόντους, λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.
Στις αρχές της τέταρτης αποβλήθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με δεύτερη τεχνική ποινή.
Οι τελικοί ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή (16/6), με την ομάδα του Σάρας να έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Κορυφαίος της Μπάρτσα ο Νίκολα Μίροτιτς με 14 πόντους, με τον Τόμας Σατοράνσκι να ακολουθεί με 12π. και τον Άλεξ Αμπρίνες με 11π.
Από την Ουνικάχα, ξεχώρισαν οι Τάιλερ Καλινόσκι και Κέντρικ Πέρι με 15π. ο καθένας, ενώ 14π. πρόσθεσε ο Ντέγιαν Κράβις.
Τα δεκάλεπτα: 13-23, 37-45, 52-73, 75-87.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις