Αποδεκατισμένη η Ομόνοια: Τα πλάνα του Μπεργκ με Ομόνοια Αραδίππου
Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο φέρνουν και πάλι σε δύσκολη θέση τον Χένινγκ Μπεργκ, καθώς οι απώλειες των Γιάννη Μασούρα και Μόουζες Οντουμπάτζο αλλάζουν τα πλάνα του.




Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς για πρώτη φορά μίλησε για την προσωπική του ζωή και επεσήμανε την βοήθεια που είχε από τους συμπατριώτες και συμπαίκτες του Σπόραρ, Τσέριν και ο Παναθηναϊκος.
«Με τον Άντρατζ και τον Άνταμ συνειδητοποιείς πόσο ευκολότερο είναι όταν εσύ μπορείς βασιστείς στους διεθνείς συμπαίκτες σου που είναι επίσης και φίλοι σε μία ξένη χώρα. Με βοήθησαν πολύ, και οι κοπέλες τους, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί. Σε στιγμές σαν κι αυτές, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλούς φίλους. Η ομάδα και η ομοσπονδία έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο», ανέφερε σε σάιτ της πατρίδας του..
«Σίγουρα μου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Με τον Άντρατζ και τον Άνταμ συνειδητοποιείς πόσο ευκολότερο είναι όταν εσύ μπορείς βασιστείς στους διεθνείς συμπαίκτες σου που είναι επίσης και φίλοι σε μία ξένη χώρα. Με βοήθησαν πολύ, και οι κοπέλες τους, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί. Σε στιγμές σαν κι αυτές, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλούς φίλους. Η ομάδα και η ομοσπονδία έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο, στάθηκαν στο πλευρό μου, συζητήσαμε αυτό το θέμα και με τον ομοσπονδιακό προπονητή και μου έδωσε μερικές πολύτιμες συμβουλές. Είμαι ευγνώμων σε όλους, ειλικρινά».
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις