Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Αμαρτέι της Λέστερ

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Αμαρτέι της Λέστερ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ντάνιελ Αμαρτέι που προτάθηκε, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λέστερ.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τουλάχιστον κεντρικού αμυντικού αυτό το καλοκαίρι και μια περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται είναι αυτή του Ντάνιελ Αμαρτέι.

Ο 28χρονος Γκανέζος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λέστερ, η οποία υποβιβάστηκε, και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται γι' αυτόν, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς έχει δεχτεί κρούση από τη Μπεσίκτας, ενώ προτάθηκε και στον Ολυμπιακό.

Ο Αμαρτέι παίζει τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ και φέτος μέτρησε 24 συμμετοχές με τη Λέστερ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Τζουργκάρντεν και Κοπεγχάγη, πριν μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2016 στην Αγγλία για τις «αλεπούδες».

Η Μπεσίκτας ετοιμάζει πρόταση για τον παίκτη με συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, καθώς είχε καλό συμβόλαιο στην Premier League.

Βέβαια, ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, ενώ τον ερχόμενο χειμώνα θα διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα, στο οποίο πιθανότατα θα συμμετέχει με τη χώρα του.

 
Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτοί είναι οι διαιτητές του αυριανού (02/01) ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός για την Euroleague

Αυτοί είναι οι διαιτητές του αυριανού (02/01) ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός για την Euroleague

Η Euroleague γνωστοποίησε σήμερα (01/01) την διαιτητική τριάδα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, για την 19η αγωνιστική της διοργάνωσης.