Φιέστα με νίκη για τη Νάπολι - Ξεχώρισε το πρωταθληματικό κορεό με... άρωμα Μαραντόνα!

Φιέστα με νίκη για τη Νάπολι - Ξεχώρισε το πρωταθληματικό κορεό με... άρωμα Μαραντόνα!

Η Νάπολι έκλεισε τη σεζόν με νίκη, 2-0, εις βάρος της Σαμπντόρια, πριν σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ιταλίας.

Μία ονειρεμένη χρονιά έφτασε στο τέλος για τη Νάπολι, που έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη, 2-0, εις βάρος της ουραγού και υποβιβασμένης Σαμπντόρια.

Το «Ντιέγκο Μαραντόνα» γέμισε ασφυκτικά από οπαδούς των «παρτενοπέι», που προτού δουν την ομάδα τους να σηκώνει το σκουντέτο, την είδαν να νικά τους Γενοβέζους σε μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Όσιμεν να ανοίγει το σκορ στο 64' με πέναλτι και τον Σιμεόνε να καθαρίζει το ματς βρίσκονται δίχτυα πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι των Ναπολιτάνων με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο, ενώ την αποθέωση γνώρισε και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι των πρωταθλητών σήκωσαν ένα εκπληκτικό κορεό με άρωμα τον θρύλο της ομάδας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΠΛΟΚΟ της Σάντερλαντ στη Σίτι, πανηγυρίζει η Άρσεναλ! Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

ΜΠΛΟΚΟ της Σάντερλαντ στη Σίτι, πανηγυρίζει η Άρσεναλ! Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε στο «Stadium of Light», με το 0-0 κόντρα στη Σάντερλαντ να αφήνει την Άρσεναλ στο +4 στην κορυφή της Premier League.

BEST OF THEMASPORTS