ΜΠΑΜ στο ΓΣΠ, διπλά για ΑΕΛ και Άρη - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.




Η κατάσταση στα ισπανικά γήπεδα με τις συνεχείς ρατσιστικές επιθέσεις, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από παίκτες που αγωνίστηκαν στη La Liga τα προηγούμενα χρόνια.
Ένας εξ αυτών, ο Κασεμίρο, που ήταν επί χρόνια μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης και πολύ καλός φίλος του Βινίσιους, που δέχεται κατ’ εξακολούθηση επιθέσεις με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν στο «Μεστάγια» και θορύβησαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.
Ο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στο βραζιλιάνικο δίκτυο «TNT», αναφέροντας ότι η ισπανική λίγκα θα πρέπει να λάβει μέτρα για να μην τον χάσει, προσθέτοντας ότι δεν θα του έκανε εντύπωση αν ο Βινίσιους εξέφραζε την επιθυμία να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα.
«Μας ενοχλεί που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ακόμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρεται ο Βινίσιους. Έχει φωνάξει πολλές φορές. Νομίζω πως η La Liga πρέπει να λάβει μέτρα, γιατί δεν μπορεί να χάσει τέτοιον παίκτη. Είμαι χαρούμενος που είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά δεν θα μου έκανε έκπληξη αν ήθελε να φύγει, αν ήθελε να εστιάσει σε άλλα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κασεμίρο.
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις