Τσάβι: «Θέλω πολύ να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Προτεραιότητα και ένας παίκτης στον άξονα»

Τσάβι: «Θέλω πολύ να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Προτεραιότητα και ένας παίκτης στον άξονα»

Ο Τσάβι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Θέλτα για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, ενώ τόνισε πως στις προτεραιότητες είναι και η απόκτηση ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μίλησε για ακόμη μία φορά ο Τσάβι.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Θέλτα για την τελευταία αγωνιστική της LaLiga, ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον Αργεντινό αστέρα και αν είναι προτεραιότητα η δική του απόκτηση ή ενός παίκτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, απαντώντας πως χρειάζονται και οι δύο.

«Οι προτεραιότητες είναι συγκεκριμένες και δεν χρειάζεται να τις δημοσιοποιήσω. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψει ο Λέο, εξαρτάται λίγο και από αυτόν. Και μετά είναι ο μέσος, φυσικά. Αυτό είναι μια άλλη προτεραιότητα βέβαια. Όσον για το αν θα κάνουμε πρόταση για τον Μέσι, αυτό εξαρτάται από την ομάδα, εγώ μπορώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Έχω ήδη μιλήσει με τον Μέσι και του έχω πει ότι θα ήταν φανταστικό αν επιστρέψει», ήταν τα λόγια του Τσάβι.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από τη σιωπή στον στρατιωτικό χαιρετισμό: Η εντυπωσιακή μεταστροφή των παικτριών της εθνικής Ιράν

Από τη σιωπή στον στρατιωτικό χαιρετισμό: Η εντυπωσιακή μεταστροφή των παικτριών της εθνικής Ιράν

Οι παίκτριες της εθνικής Ιράν πέρασαν από τη σιωπή στον ύμνο και τον στρατιωτικό χαιρετισμό μέσα σε τρεις ημέρες, σε μια εικόνα που αντικατοπτρίζει την πίεση και το χάος που επικρατεί στη χώρα τους.

BEST OF THEMASPORTS