Σήμερα η συνάντηση στο Κόμο - Κρίνεται το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ!
Σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη ημέρα της συνάντησης στο Κόμο της Euroleague στην οποία αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το ενδιαφέρον - πρόταση του NBΑ.




Μετά τη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, οι Βαυαροί δεν έχουν κάποιο σημείο αναφοράς στην επίθεση, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να φαίνεται πως θα αντικαταστήσει τον Πολωνό αστέρα. Μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή του Τόμας Τόχελ, αλλά είναι η πιο προσιτή. Και αυτό γιατί ο Χάρι Κέιν φέρεται να έριξε «άκυρο» στους πρωταθλητές Γερμανίας, ενώ ο εξαιρετικός Κολο Μουανί, ο οποίος είχε 23 γκολ και 17 ασίστ τη φετινή σεζόν, κοστολογείται στα 100 εκατ. ευρώ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Έτσι, ο Σέρβος επιθετικός φαντάζει το φαβορί, με την Μπάγερν να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 60 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Όσο για τη «γηραιά κυρία», είναι πολύ πιθανό να τον παραχωρήσει και να κινηθεί για τον Χόιλουντ της Αταλάντα.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις