Άνοιξε η... πόρτα εξόδου στον Απόλλωνα - Παρελθόν δύο που ήταν δανεικοί

Άνοιξε η... πόρτα εξόδου στον Απόλλωνα - Παρελθόν δύο που ήταν δανεικοί

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει για την αποχώρηση των Χέντι και Σάχαρ που αγωνίζονταν ως δανεικοί.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού των ποδοσφαιριστών Εζεκιέλ Χέντι και Ίντο Σάχαρ οι οποίοι θα επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Ο Νιγηριανός επιθετικός συμπλήρωσε 32 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα σημειώνοντας δύο τέρματα.

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός μέσος αγωνίστηκε σε 37 αγώνες και πέτυχε επίσης δύο γκολ.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για τη προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΚΥΠΡΟΣ - Έφυγε από τη ζωή πρώην πρωταθλητής Bodybuilding: Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

ΚΥΠΡΟΣ - Έφυγε από τη ζωή πρώην πρωταθλητής Bodybuilding: Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας - Φωτογραφία

Θλίψη και πόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκο Σταύρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 26/05/2026 από το Πέρα Χωριό – Νήσου, σε ηλικία 66 ετών.