Η Μπάγερν κρατάει τον Λούκας Ερναντέζ παρά το ενδιαφέρον της Παρί

Η Μπάγερν κρατάει τον Λούκας Ερναντέζ παρά το ενδιαφέρον της Παρί

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει θορυβηθεί καθόλου από το ενδιαφέρον της Παρί για τον Λούκας Εναρντέζ, αφού οι Βαυαροί έχουν προφορική συμφωνία με τον Γάλλο μπακ από τον Φλεβάρη.

Τις τελευταίες ημέρες η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται ενεργά για την απόκτηση του Λούκας Ερναντέζ από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι Βαυαροί δεν εκφράζουν καμία ανησυχία.

Οι ιθύνοντες της Μπάγερν έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ερναντέζ για την ανανέωση της συνεργασίας τους από τον Φεβρουάριο και περιμένουν πλέον τον Γάλλο μπακ για τις υπογραφές.

Ο Ερναντέζ, θέλει να τιμήσει την συμφωνία του με την Μπάγερν και μετά το τέλος της σεζόν στην Bundesliga, αναμένεται να υπογράψει τη νέα του συμφωνία με τους Βαυαρούς.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.