Η Μπάγερν κρατάει τον Λούκας Ερναντέζ παρά το ενδιαφέρον της Παρί

Η Μπάγερν κρατάει τον Λούκας Ερναντέζ παρά το ενδιαφέρον της Παρί

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει θορυβηθεί καθόλου από το ενδιαφέρον της Παρί για τον Λούκας Εναρντέζ, αφού οι Βαυαροί έχουν προφορική συμφωνία με τον Γάλλο μπακ από τον Φλεβάρη.

Τις τελευταίες ημέρες η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται ενεργά για την απόκτηση του Λούκας Ερναντέζ από την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι Βαυαροί δεν εκφράζουν καμία ανησυχία.

Οι ιθύνοντες της Μπάγερν έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ερναντέζ για την ανανέωση της συνεργασίας τους από τον Φεβρουάριο και περιμένουν πλέον τον Γάλλο μπακ για τις υπογραφές.

Ο Ερναντέζ, θέλει να τιμήσει την συμφωνία του με την Μπάγερν και μετά το τέλος της σεζόν στην Bundesliga, αναμένεται να υπογράψει τη νέα του συμφωνία με τους Βαυαρούς.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν ένα γκολ - Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό»

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν ένα γκολ - Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Πάφου, Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την ήττα από την Χάιντουκ στο πλαίσιο του Β' προκριματικού του Γιουρόπα.

BEST OF THEMASPORTS