Πρώτη φορά στην ιστορία 27-2 σερί, ο Ολυμπιακός... έπνιξε την Μονακό

Πρώτη φορά στην ιστορία 27-2 σερί, ο Ολυμπιακός... έπνιξε την Μονακό

Το σερί 27-2 του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό στην τρίτη περίοδο... σμπαλιάρασε το προηγούμενο ρεκόρ στη Euroleague.

Απίθανα πράγματα έγιναν στο τρίτο δεκάλεπτο του ματς του Ολυμπιακού με τη Μονακό, σε ένα ματς που η ομάδα του Μπαρτζώκα θριάμβευσε στο τέλος. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 27-2 και κατάφεραν να κλείσουν την 3η περίοδο στο +13. Στην 3η περίοδο μέτρησε 8/9 δίποντα και 3/5 τρίποντα και έκανε ότι ήθελε στο ματς.

Οι Μονεγάσκοι δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν στόχο και αυτοί οι δύο πόντοι της Μονακό σε συνδυασμό με τους 27 του Ολυμπιακού αποτελεί ρεκορ.Το 27-2 σερί δεν έχει ξαναεμφανιστεί σε ματς Euroleague σε ματς Final Four, κάτι που δείχνει και το μέγεθος του επιτεύγματος της παρέας του Μπαρτζώκα.

 Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Β' Κατηγορία: Συνέχεια με επτά αγώνες - Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Σαββάτου!

Β' Κατηγορία: Συνέχεια με επτά αγώνες - Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Σαββάτου!

Τελευταία αγωνιστική για το 2025 στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας και η αυλαία άνοιξε σήμερα στην Περιστερώνα με την αναμέτρηση του Εθνικού Λατσιών με τη Νέα Σαλαμίνα.