«Χρόνια πολλά» με 10 έργα τέχνης του Αντρέα Πίρλο (BINTEO)

«Χρόνια πολλά» με 10 έργα τέχνης του Αντρέα Πίρλο (BINTEO)

Ο Αντρέα Πίρλο γιορτάζει τα 44α γενέθλια του και το sportfm.gr βρήκε την ευκαιρία να σας θυμίσει μερικές στιγμές μαγείας από εκπληκτικά γκολ όλων των… ειδών του Ιταλού μαέστρου.

Η ποιότητα του Αντρέα Πίρλο δεν έμπαινε σε σύγκριση με άλλων ποδοσφαιριστών. Οι επαφές του με την μπάλα έμοιαζαν με «χάδι» και το δεξί του πόδι είχε τη δυνατότητα να προσφέρει μοναδικές στιγμές μαγείας. Ένας παίκτης από άλλη εποχή, που «εκτόξευε» τις ομάδες στις οποίες αγωνιζόταν και ανάγκαζε τους αντίπαλους προπονητές να σχεδιάσουν τρόπους για να τον σταματήσουν, αλλά, τις περισσότερες φορές κατέληγε σε έναν μάταιο κόπο.

Ο «μαέστρος» του ιταλικού ποδοσφαίρου πέτυχε 74 γκολ στην καριέρα του και μερικά από αυτά έμοιαζαν με ποιήματα. Εκτελέσεις γλυκιές, δυνατές με ένα κοινό στοιχείο: Την αδυναμία των τερματοφυλάκων να αντιδράσουν.

Ο Αντρέα Πίρλο θα μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους καλύτερους μέσους της εποχής του και σήμερα (19/5), που συμπληρώνει τα 44 χρόνια ζωής, το sportfm.gr σας θυμίζει 10 στιγμές μαγείας με υπέροχα γκολ που σημείωσε στη λαμπρή του καριέρα.

Η «φωτοβολίδα» στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου



Το σουτ-λύτρωσης στο ντέρμπι με την Τορίνο



Το πέναλτι «Πανένκα» στα ημιτελικά Euro με την Αγγλία



Η ρουκέτα με την Αταλάντα



Το φοβερό γκολ απ' το... σπίτι του με την Πάρμα



Η μαγική εκτέλεση στο Μουντιάλ του 2014 με το Μεξικό



Το ποίημα στο «Σαν Σίρο» με τη Βερόνα

 

 


Η φαουλάρα που πλήγωσε τον Ολυμπιακό



Το σουτ-δυναμίτης με την Γκάνα στο Μουντιάλ του 2006



Το «γλυκό» χτύπημα στο Derby della Madonnina

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΛΙΟΥΜΠΙΤΣ: «Έχουμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά»

ΛΙΟΥΜΠΙΤΣ: «Έχουμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά»

Συνέντευξη στο Match Programme του αποψινού (19:00) ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ιβάν Λιούμπιτς.