«Ο κόσμος να φέρει γείτονες και φίλους» (BINTEO)

«Ο κόσμος να φέρει γείτονες και φίλους» (BINTEO)

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια.

«Ελπίζω το παιχνίδι με την Ομόνοια να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα. Μένουμε ταπεινοί και θέλουμε να διώξουμε την πίεση μακριά. Σίγουρα έχει παγίδες το ματς με την Ομόνοια. Δεν έχουν να κερδίσουν ή να χάσουν κάτι. Παίζουν ελέυθερα. Έχουν ταλαντούχους νέους παίκτες.

Μπορεί να μας τιμωρήσουν αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε αυτοπεποίθηση.Ήταν μία μεγάλη σεζόν. Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες. Ελπίζω με Ομόνοια να έχουμε την μεγαλύτερη προσέλευση. Να φέρει ο κόσμος τους γείτονες και τους φίλους. Θέλουμε τις φωνές τους».

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Κι άλλη αεροπορική εταιρεία αναστέλλει προσωρινά τις πτήσεις της από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Όλες οι λεπτομέρειες

Η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα (Lufthansa) αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από την Λάρνακα έως τις 6 Μαρτίου, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο γερμανικός όμιλος.